Pinghu tendencije hardvera Co
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Pinghu tendencije hardvera Co
Tel: + 86-573-85845365
Faks: + 86-573-85845364
E-pošta:Ariel@TDC-hardware.com
Web:www.TDC-hardware.com
Šarke za vrata za vrata Opis proizvoda
Šarniri za sigurnosna vrata izrađeni su od kvalitetnog materijala u srebrnom tonu, koji se koristi za dug životni vijek.lt sprečava uklanjanje šaraja koji omalovažavaju ove šarke gdje je sigurnost problem.

lt

Naziv proizvoda i specifikacija

Jedinica

Analiza pakovanja

Drveni kutak

Karton

Količina

GW / NW (kg)

Veličina pakovanja (cm)


8 "× 3.0mm


Kom


40

24/23

39 × 23 × 22


10 "× 3.0mm


Kom


20

15/14

28 × 28 × 12,5

1, Materijal: Čelik / gvožđe.
2, Veličina: 8 "/ 10" x3.0mm
3, završetak: Šarka je presvučena trajnom crnom završnom obradom.
4, Upotreba & karakteristika: Može se koristiti u zatvorenom prostoru ili na otvorenom prostoru, Idealan za kapije za ograde, vrata od prohroma, kutije za alat i sanduke za skladištenje. Dužina trake meri se do sredine kukice. Koristi zavrtnje sa ravnim glavama (nije uključeno).
5, OBAVEZNO NAPOMENA: "Veličina" odnosi se na dužinu jednog lista šarke. Dimenzija "Size Open" je merenje tip-to-tip kada je šarka u otvorenom položaju kao što je prikazano na fotografiji.

P: Da li će boja završiti kada kupim moje šarke?

O: Za unutrašnja vrata bilo bi dobro uzeti u obzir završnu obradu vašeg vrata nameštaja, tj. Ručicu za vrata ili cevastu bravu. Pošto će vam ovo dati odgovarajuću završnu obradu.

P: kako meriti veličinu šarke vrata

O: Izmerite šarku vrata kada je otvorena i lagana. Visina je jedna dimenzija, a rastojanje u oba lista je druga dimenzija. Šarke za butt vrata su često iste veličine u svakom pogledu, ali ne moraju biti. Moguće je imati šarke koji su viši nego što su široki. Dakle, dobra je ideja da ih mjerimo u oba načina.

Je li šarka još uvek na vratima? Onda ćete imati problema sa dobrim merenjem. Takođe možete meriti jednu stranu šarke sa ivice šarke do središta pin-a. Uzmite ovu dimenziju i udvostručite je da biste dobili tačnu veličinu.


详情页4.jpg
详情页7.jpg
详情页5.jpg
详情页8.jpg

Srodni proizvodi
Hot Tags: šarke za trake za vrata, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornice, veleprodaja