Pinghu tendencije hardvera Co
Proizvodi kategorije
Obratite nam se
Pinghu tendencije hardvera Co
Tel: + 86-573-85845365
Faks: + 86-573-85845364
E-pošta:Ariel@TDC-hardware.com
Web:www.TDC-hardware.com
Šarke za čelične vrata Opis proizvoda
Šarniri za sigurnosna vrata izrađeni su od kvalitetnog materijala u srebrnom tonu, koji se koristi za dug životni vijek.lt sprečava uklanjanje šaraja koji omalovažavaju ove šarke gdje je sigurnost problem.

Šarke za čelične vrata

T Šarke, crne T šarke, Ukrasne crne T Hinges.jpgT šarke, crne T šarke, dekorativne crne T šarke (2) .jpg

SSH010.jpg

Detaljnije 4.jpg

Proces proizvodnje  

Production Process.jpg

Srodni proizvodi

image003(001).jpg

Naše kupce

详情页6.jpg

naše usluge

1.Factory podrška za highquality products.We ima našu fabriku koja se nalazi u Pinghu City i specijalizirana u šarke vrata godinama. Najkvalitetnija sirovina osigurava najbolje kvalitete proizvoda.

2.Team rad za profesionalne usluge. Naša kancelarija se nalazi u centru grada. Prodajnu grupu vodi stručni menadžer i preuzima sve potrebe naših klijenata za inostranstvom. Vaša vrsta pitanja će se odgovoriti u kratkom vremenu. Takodje imamo i našeg profesionalnog tehničkog direktora koji pruža najbolju uslugu održavanja proizvoda.

3. Modni dizajn za različite proizvode. Imamo klijente na evropskom tržištu kao što su Italija, Španija, Deutschland, Poljska i tako dalje. Sve vrste završnih obrada može se uraditi kao podrška naše fabrike. Stilovi su proizvodi vruće prodaje kao povratne informacije o lokalnom tržištu.

4.TDC BRAND za osiguranje kvaliteta.TDCh nije samo brend za šarku vrata, već i stav da uživaju u životu i poslu. Svako je dobrodošao za dalju komunikaciju i cenimo vrijeme u kojem razgovaramo i dijelimo naše ideje na tržištima vrata .Ne samo kao partneri, već i kao prijatelji!

Naše tržište

Kao proizvodni dobavljač, naši proizvodi prodaju se širom svijeta i zahvaljuju našem klijentu. Naša šarka je dobro prodana u Aziji, Americi, Americi i Evropi zahvaljujući konkurentnim cijenama, kvalitetno orijentisanim proizvodima, brzoj isporuci i našoj sveobuhvatnoj, efikasnoj usluga.


上传.jpg

Kontaktiraj nas

58 radijus vrata šarke (10) .jpg

Srodni proizvodi
Hot Tags: čelične šarke, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornice, veleprodaja