Pinghu tendencije hardvera Co
Dom > O nama
O nama
Obratite nam se
Pinghu tendencije hardvera Co
Tel: + 86-573-85845365
Faks: + 86-573-85845364
E-pošta:Ariel@TDC-hardware.com
Web:www.TDC-hardware.com

Tendency (TDC) Hardver se nalazi u najvećem kineskom distribucionom centru za pantalone u Pinghuu koji je dobio prelepo okruženje i superioran geografski položaj i pogodan prevoz (120 KMS do aerodroma Šangaj Pudong, 120 KMS do Šangajske luke, 80 KMS do Ningbo porta).

TDC hardver se fokusira na istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju šarki vrata, kao što su stambeni šarke, komercijalna šarka, šarke tipa T, šarke remena, šarke za zavarivanje, šarke od nerđajućeg čelika, šarke za dizanje, jedinstvene šarke itd. , Amerika, Bliski istok, Afrika, jugoistočna Azija o desetinama zemalja, jedna je od najboljih fabrika šarke.

TDC hardver se fokusira na istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju šarke vrata od 1987. godine, nakon trideset godina naporne borbe, nagomilali smo bogato iskustvo u proizvodnji i obučili grupu profesionalnih i tehničkih kadrova uz jaku tehničku snagu, , napredna sredstva detekcije. Postoji 100 kompleta različitih vrsta mašina za probijanje, više od 50 komada CNC strugova za pritisak i više od 30 kompleta prateće opreme.

Od našeg uspostavljanja, podržavamo profesionalni fokus, pionir i preduzetnički duh i poslovnu filozofiju Stabilne vere, Praktični napredak, sa stabilnim kvalitetom proizvoda i kvalitetnim uslugama, zaradili smo puno poverenja i pohvala kupcima širom svijeta.

Ovim se iskreno nadamo da će svi TDC prijatelji kontinuirano podržavati nas. Na osnovu bliske saradnje, uzajamne koristi, verujemo da ćemo stvoriti svetliju divnu budućnost!